Teasers volgens inspiratie
Gerijpt Berugi rund - tartaar
Asperge van Stephane Longlune - daslook
Catch of the day - mossel van de zeeboerderij*
Langoustine volgens vangst - blanke botersaus met Amalfi**
Duif uit Anjou
Pistache
4 gangen 69
5 gangen 83*
Signatuurgerecht 20**
Kaas i.p.v. dessert 11
Kaas als extra nagerecht 16
Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 en 5 gangen menu.
Onze sommelier koos er per gerecht een verrukkelijk bijpassende wijn bij.
Beste gast,
Ik kook volgens het ritme van de natuur en haar seizoenen.
Ik kook onze Noordzee en West-Vlaamse polders naar je bord,
afhankelijk van het juiste moment en de aanvoer van het allerbeste.
Deze harmonie is verrukkelijk en heeft beperkingen voor jou en mij,
waardoor ik de zaterdagvond niet aan eigen eetgewoonten, intoleranties of allergieën kan voldoen.
Jelle