Teasers volgens inspiratie

Le 'coeur' de boeuf van Philip Vermeulen

Hamachi uit Zeeland - tijgermelk

Langoustine - Noirmoutier**

Kalfszwezerik - escabeche*

Holstein Onglet BBQ

Rijstpap - abrikoos

4 gangen 69

5 gangen 89*

Signatuurgerecht +20**

Kaas i.p.v. dessert 11

Kaas als extra nagerecht 16

Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 en 5 gangen menu.

Onze sommelier koos er per gerecht een verrukkelijk bijpassende wijn bij.

Beste gast,

Ik kook volgens het ritme van de natuur en haar seizoenen.
Ik kook onze Noordzee en West-Vlaamse polders naar je bord,
afhankelijk van het juiste moment en de aanvoer van het allerbeste.
Deze harmonie is verrukkelijk en heeft beperkingen voor jou en mij,
waardoor ik de zaterdagvond niet aan eigen eetgewoonten, intoleranties of allergieën kan voldoen.


Jelle