Menu

Teasers van het moment

Gerookte paling - aardpeer
Knolselder - gelakt - gerookt - bouillon
Langoustine - daslook*
Belgische fazant 'Fine Champagne' - risotto**
Ree 2x
Butternutpompoen - chocolade - eekhoorntjesbrood

4 gangen 69
Langoustine - daslook *20
Belgische fazant **20

Belgisch kaasbordje ipv dessert 11
Belgische kaasbordje als extra gerecht 16

Op zaterdagavond serveren we uitsluitend onze menu. Er is geen mogelijkheid tot a la carte.

Onze sommelier koos bij elk gerecht een heerlijk glas wijn.

Beste gast,

Ik kook volgens het ritme van de natuur en haar seizoenen.
Ik kook onze Noordzee en West-Vlaamse polders naar je bord,
afhankelijk van het juiste moment en de aanvoer van het allerbeste.
Deze harmonie is verrukkelijk en heeft beperkingen voor jou en mij,
waardoor ik de zaterdagvond niet aan eigen eetgewoonten, intoleranties of allergieën kan voldoen.


Jelle