Teasers volgens inspiratie

Wagyu A5 - quinoa van Ivan Pollet

Traag gegaarde zandwortel - gember

Half open ravioli - kreeft - bloedsinaas*

Langoustine volgens vangst - blanke botersaus met Amalfi**

Iberico 'Bellota' - aubergine

Amandel - aardpeer - tonka

4 gangen 69

5 gangen 83*

Signatuurgerecht 20**

Kaas i.p.v. dessert 11

Kaas als extra nagerecht 16

Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 en 5 gangen menu.

Onze sommelier koos er per gerecht een verrukkelijk bijpassende wijn bij.

Beste gast,

Ik kook volgens het ritme van de natuur en haar seizoenen.
Ik kook onze Noordzee en West-Vlaamse polders naar je bord,
afhankelijk van het juiste moment en de aanvoer van het allerbeste.
Deze harmonie is verrukkelijk en heeft beperkingen voor jou en mij,
waardoor ik de zaterdagvond niet aan eigen eetgewoonten, intoleranties of allergieën kan voldoen.


Jelle