Lunch

Lunch 35

Extra tussen gerecht 20*

Teasers volgens inspiratie

Jonge haring - duindoornbes

Gepofte knolselder - pladijs filet*

Onglet 'Rubia Gallega' - gelakte jonge prei

We kunnen onze lunch snel serveren als je dit even meldt aan onze gastheer.

We streven ernaar om dit maximaal binnen een uur te serveren; zo ben je zeker op tijd terug.

Menu

Teasers volgens inspiratie

Kerstomaatjes door BoerBas 

Jonge haring - duindoornbes

Lotte - gerst*

Onglet 'Rubia Gallega'

Braam - citroentijm - yoghurt

4 gangen 69

5 gangen 83*

Kaas i.p.v. dessert 9

Kaas als extra nagerecht 16

A la carte

Onze gerechten worden geserveerd met groentjes volgens dagaanbod.

Voor

Kerstomaatjes door BoerBas 20

Jonge haring - duindoornbes 22

Buikspek 'Menapi' - zoete ui 24

Hoofd

Noordzeebaarsfilet - gerst risotto 40

Kalfszwezerik - jus van zwezerik 40

Holstein filet pur 42

Na

Braam - citroentijm - yoghurt 12

Vanille - chocolade 12

Belgisch kaasbordje door Studio Smaak & brood van de Broodsmid 16

Beste gast,

Ik kook volgens het ritme van de natuur en haar seizoenen.
Ik kook onze Noordzee en West-Vlaamse polders naar je bord,
afhankelijk van het juiste moment en de aanvoer van het allerbeste.
Deze harmonie is verrukkelijk en heeft beperkingen voor jou en mij,
waardoor ik nauwelijks aan eigen eetgewoonten kan voldoen.
Maar ik doe mijn best als je me 24u vooraf inlicht; ik kook met alle plezier vegetarisch op aanvraag.

Jelle

Hoe zijn we vlot te bereiken?

Met de auto:

Kan steeds betalend (09u tot 20u) in de Philipstockstraat en omliggende straten.

Ondergronds, betalend, in de Biekorf (Naaldenstraat 10) of Panderijtje (Gevangenisstraat 10). Beiden zijn op 5 a 10 minuten wandelen.

Met de fiets:

Fietsen kunnen gestald worden recht tegenover Preus.