Lunch
Lunch 35
Extra tussen gerecht 20*
Teasers volgens inspiratie
Jonge haring - duindoornbes
Gepofte knolselder - pladijs filet*
Onglet 'Rubia Gallega' - gelakte jonge prei
We kunnen onze lunch snel serveren als je dit even meldt aan onze gastheer.
We streven ernaar om dit maximaal binnen een uur te serveren; zo ben je zeker op tijd terug.
Menu
Teasers volgens inspiratie
Kerstomaatjes door BoerBas
Jonge haring - duindoornbes
Lotte - gerst*
Onglet 'Rubia Gallega'
Braam - citroentijm - yoghurt
4 gangen 69
5 gangen 83*
Kaas i.p.v. dessert 9
Kaas als extra nagerecht 16
A la carte
Onze gerechten worden geserveerd met groentjes volgens dagaanbod.
Voor
Kerstomaatjes door BoerBas 20
Jonge haring - duindoornbes 22
Buikspek 'Menapi' - zoete ui 24
Hoofd
Noordzeebaarsfilet - gerst risotto 40
Kalfszwezerik - jus van zwezerik 40
Holstein filet pur 42
Na
Braam - citroentijm - yoghurt 12
Vanille - chocolade 12
Belgisch kaasbordje door Studio Smaak & brood van de Broodsmid 16
Beste gast,
Ik kook volgens het ritme van de natuur en haar seizoenen.
Ik kook onze Noordzee en West-Vlaamse polders naar je bord,
afhankelijk van het juiste moment en de aanvoer van het allerbeste.
Deze harmonie is verrukkelijk en heeft beperkingen voor jou en mij,
waardoor ik nauwelijks aan eigen eetgewoonten kan voldoen.
Maar ik doe mijn best als je me 24u vooraf inlicht; ik kook met alle plezier vegetarisch op aanvraag.
Jelle
Hoe zijn we vlot te bereiken?
Met de auto:
Kan steeds betalend (09u tot 20u) in de Philipstockstraat en omliggende straten.
Ondergronds, betalend, in de Biekorf (Naaldenstraat 10) of Panderijtje (Gevangenisstraat 10). Beiden zijn op 5 a 10 minuten wandelen.
Met de fiets:
Fietsen kunnen gestald worden recht tegenover Preus.