Diner
Onze gerechten worden geserveerd met groentjes volgens dagaanbod.
Menu
Teasers volgens inspiratie
Gerijpt Berugi rund - tartaar
Asperge van Stephane Longlune - daslook
Catch of the day - mossel van de zeeboerderij*
Langoustine volgens vangst - blanke botersaus met Amalfi**
Duif uit Anjou
Pistache
4 gangen 69
5 gangen 83*
Signatuurgerecht 20**
Kaas i.p.v. dessert 11
Kaas als extra nagerecht 16
A la carte
Voor
Gerijpt Berugi rund - tartaar 24
Asperge van Stephane Longlune - daslook 18
Langoustine volgens vangst - blanke botersaus met amalfi 40
Hoofd
Wilde Noordzeebaarsfilet - half open ravioli - mossel 42
Kalfszwezerik 42
Duif uit Anjou 40
Na
Pistache 12
Vanille - chocolade 12
Belgisch kaasbordje door Studio Smaak & brood door de Broodsmid 16
We serveren ons menu uitsluitend voor het ganse gezelschap.
Vanaf meer dan 4 personen, stellen we graag onze menu voor aan jullie.
Onze sommelier koos er per gerecht een verrukkelijk bijpassende wijn bij; vraag gerust naar onze suggesties.
Beste gast,
Ik kook volgens het ritme van de natuur en haar seizoenen.
Ik kook onze Noordzee en West-Vlaamse polders naar je bord,
afhankelijk van het juiste moment en de aanvoer van het allerbeste.
Deze harmonie is verrukkelijk en heeft beperkingen voor jou en mij,
waardoor ik nauwelijks aan eigen eetgewoonten kan voldoen.
Maar ik doe mijn best als je me 24u vooraf inlicht; ik kook met plezier vegetarisch op aanvraag,
Jelle