Diner
Onze gerechten worden geserveerd met groentjes volgens dagaanbod.
Menu
Teasers volgens inspiratie
Wagyu A5 - quinoa van Ivan Pollet
Traag gegaarde zandwortel - gember
Half open ravioli - kreeft - bloedsinaas*
Langoustine volgens vangst - blanke botersaus met Amalfi**
Iberico 'Bellota' - aubergine
Amandel - aardpeer - tonka
4 gangen 69
5 gangen 83*
Signatuurgerecht 20**
Kaas i.p.v. dessert 11
Kaas als extra nagerecht 16
A la carte
Voor
Wagyu A5 - quinoa van Ivan Pollet 30
Traag gegaarde zandwortel - gember 18
Langoustine volgens vangst - blanke botersaus met amalfi 40
Hoofd
Wilde Noordzeebaarsfilet - half open ravioli - kreeft 46
Kalfszwezerik 42
Iberico 'Bellota' - aubergine 40
Na
Amandel - aardpeer - tonka 12
Vanille - chocolade 12
Belgisch kaasbordje door Studio Smaak & brood door de Broodsmid 16
We serveren ons menu uitsluitend voor het ganse gezelschap.
Vanaf meer dan 4 personen, stellen we graag onze menu voor aan jullie.
Onze sommelier koos er per gerecht een verrukkelijk bijpassende wijn bij; vraag gerust naar onze suggesties.
Beste gast,
Ik kook volgens het ritme van de natuur en haar seizoenen.
Ik kook onze Noordzee en West-Vlaamse polders naar je bord,
afhankelijk van het juiste moment en de aanvoer van het allerbeste.
Deze harmonie is verrukkelijk en heeft beperkingen voor jou en mij,
waardoor ik nauwelijks aan eigen eetgewoonten kan voldoen.
Maar ik doe mijn best als je me 24u vooraf inlicht; ik kook met plezier vegetarisch op aanvraag,
Jelle