Diner

Onze gerechten worden geserveerd met groentjes volgens dagaanbod.

Menu

Teasers volgens inspiratie

Gerijpt Berugi rund - tartaar

Asperge van Stephane Longlune - daslook

Catch of the day - mossel van de zeeboerderij*

Langoustine volgens vangst - blanke botersaus met Amalfi**

Duif uit Anjou

Pistache

4 gangen 69

5 gangen 83*

Signatuurgerecht 20**

Kaas i.p.v. dessert 11

Kaas als extra nagerecht 16

A la carte

Voor

Gerijpt Berugi rund - tartaar 24

Asperge van Stephane Longlune - daslook 18

Langoustine volgens vangst - blanke botersaus met amalfi 40

Hoofd

Wilde Noordzeebaarsfilet - half open ravioli - mossel 42

Kalfszwezerik 42

Duif uit Anjou 40

Na

Pistache 12

Vanille - chocolade 12

Belgisch kaasbordje door Studio Smaak & brood door de Broodsmid 16


We serveren ons menu uitsluitend voor het ganse gezelschap.

Vanaf meer dan 4 personen, stellen we graag onze menu voor aan jullie.

Onze sommelier koos er per gerecht een verrukkelijk bijpassende wijn bij; vraag gerust naar onze suggesties.

Beste gast,

Ik kook volgens het ritme van de natuur en haar seizoenen.
Ik kook onze Noordzee en West-Vlaamse polders naar je bord,
afhankelijk van het juiste moment en de aanvoer van het allerbeste.
Deze harmonie is verrukkelijk en heeft beperkingen voor jou en mij,
waardoor ik nauwelijks aan eigen eetgewoonten kan voldoen.
Maar ik doe mijn best als je me 24u vooraf inlicht; ik kook met plezier vegetarisch op aanvraag,

Jelle