Diner

Onze gerechten worden geserveerd met groentjes volgens dagaanbod.

Menu

Teasers volgens inspiratie

Le 'coeur' de boeuf van Philip Vermeulen

Hamachi uit Zeeland - tijgermelk

Langoustine - Noirmoutier**

Kalfszwezerik - escabeche*

Holstein Onglet BBQ

Rijstpap - abrikoos

4 gangen 69

5 gangen 89*

Signatuurgerecht +20**

Kaas i.p.v. dessert 11

Kaas als extra nagerecht 16

A la carte

Voor

Le 'coeur' de boeuf van Philip Vermeulen 18

Hamachi uit Zeeland - tijgermelk 24

Langoustine - Noirmoutier 40

Kalfszwezerik - escabeche 27

Hoofd

Wilde tarbotfilet - risotto - schaaldierenjus 55

Holstein onglet BBQ 36

Risotto - groentjes van de bioboer - 28

Na

Rijstpap - abrikoos 12

Vanille - chocolade 12

Belgisch kaasbordje door Studio Smaak & brood door de Broodsmid 16


We serveren ons menu uitsluitend voor het ganse gezelschap.

Vanaf meer dan 4 personen, stellen we graag onze menu voor aan jullie.

Onze sommelier koos er per gerecht een verrukkelijk bijpassende wijn bij; vraag gerust naar onze suggesties.

Beste gast,

Ik kook volgens het ritme van de natuur en haar seizoenen.
Ik kook onze Noordzee en West-Vlaamse polders naar je bord,
afhankelijk van het juiste moment en de aanvoer van het allerbeste.
Deze harmonie is verrukkelijk en heeft beperkingen voor jou en mij,
waardoor ik nauwelijks aan eigen eetgewoonten kan voldoen.
Maar ik doe mijn best als je me 24u vooraf inlicht; ik kook met plezier vegetarisch op aanvraag,

Jelle