A la carte


Voor

Pompoen - salie 18

Lijngevangen Noordzeebaars - appel 24

Langoustine - daslook 40

Kalfszwezerik - escabeche 27

Catch of the day - druif 20


Hoofd

Wilde tarbotfilet - risotto 55

Kip 'Belle Flamande' 32

Risotto - groentjes van de bioboer - 28


Na

Peer - kastanje 12

Vanille - chocolade 12

Belgisch kaasbordje door Studio Smaak & brioche 16


We serveren ons menu uitsluitend voor het ganse gezelschap.
Vanaf meer dan 4 personen, stellen we graag onze menu voor aan jullie.
Onze sommelier koos er per gerecht een verrukkelijk bijpassende wijn bij; vraag gerust naar onze suggesties.

Beste gast,

Ik kook volgens het ritme van de natuur en haar seizoenen.
Ik kook onze Noordzee en West-Vlaamse polders naar je bord,
afhankelijk van het juiste moment en de aanvoer van het allerbeste.
Deze harmonie is verrukkelijk en heeft beperkingen voor jou en mij,
waardoor ik nauwelijks aan eigen eetgewoonten kan voldoen.
Maar ik doe mijn best als je me 24u vooraf inlicht; ik kook met plezier vegetarisch op aanvraag.

Jelle