Januari All in lunch €75
Geniet van een feestelijk 3-gangenmenu, vergezeld van verfijnde Belgische bubbels, twee glazen elegante wijn, verfrissend water, en afsluitend met een keuze uit aromatische thee of een verwarmende kop koffie!
Wagyu A5 - quinoa by Ivan Pollet
Slowly cooked carrot - ginger
Half open ravioli - lobster - bloodorange*
Langoustine - beurre blanc with Amalfi**
Iberico 'Bellota' - eggplants
Almond - Jeruzalem artichoke - tonka
4 dishes 69
5 dishes 83*
Signature dish 20**
Cheese instead of dessert 11
Cheese as extra dessert 16
Wagyu A5 - quinoa by Ivan Pollet 30
Slowly cooked carrot - ginger 18
Langoustine by catch - beurre blanc with Amalfi 40
Wild Northseabass - half open ravioli - lobster 40
Sweetbread 42
Iberico 'Bellota' - eggplant 40
Almond - Jeruzalem artichoke - tonka 12
Vanilla - chocolate 12
Belgian cheese plate by Studio Smaak and bread by the Broodsmid 16
We serve our menu exclusively for the entire party. From more than 4 persons, we gladly present our menus to you.
On Saturday nights, we exclusively serve our 4 and 5 course menu.
Our sommelier chose a delicious matching wine for each dish.
Dear guest,
I cook according to the rhythm of nature and its seasons.
I cook our North Sea and West Flemish polders to your plate,
depending on the right moment and the supply of the very best.
This harmony is delightful and has limitations for you and me,
so I can hardly satisfy my own eating habits.
But I'll do my best if you give me 24h notice,
Jelle.
Geniet van een feestelijk 3-gangenmenu, vergezeld van verfijnde Belgische bubbels, twee glazen elegante wijn, verfrissend water, en afsluitend met een keuze uit aromatische thee of een verwarmende kop koffie!